Çizgi film oyun oyna, tavsiye oyunlar, eğlenceli ve süper oyunlar için doğru adres.

26 Nisan 2017 Çarşamba

Powerpuff Girls Çizgi Filmi

Emmy Ödülünü kazanmış bir çizgi film olan Powerpuff Girls çocukların severek izlediği bir animasyon filmidir.


Çizgi film öncesinde Amerikada yayınlanmaya başlamış olup Türkiye’de ise 2002-2003 yıllarınde KanalD’de yayınlandıktan sonra 2008 yılında Cartoon Network'te yayınlanmaya başlamıştır. Powerpuff Girls çizgi film bölümlerinin ise ne zaman bittiği konusundaki bilgiler ise tam olarak bilinememektedir.
Powerpuff girls çizgi filmi oyun


Yayınlandığı süre boyunca oldukça ses getirerek bir idol haline gelmiştir. Bunlara ek olarak Japonya’da anime çizgi filmi uyarlaması yapılarak çizgi romanı da yayınlanmıştır.



Çizgi filmin konusu

Kötü profesör Mojo’nun kızları bir kimyasal karışıma itmesi sonucu, bu üç kızın uçma, ışın fırlatma, çok hızlı hareket etmek gibi süper güçleri olmuştur. Bu güçleri kullanarak kötüler ve cani canavarlarla amansız bir mücadele içerisine giriyorlar ve artık bu durum onların yaşam tarzı olmuştur.


Savaşırken veya normal hayatlarında da kullandıkları dil komik, esprili ve ders alıcı niteliğindedir. Sürekli olarak gerek yaptıkları işler, gerekse oynadığı en iyi oyunlar ile çocuklara iyi davranışları öğütleyerek yönlendirirler. Hatta eğitici davranışlar sergileyerek matematik oyunları ile matematiği sevdirir, geçmişe dair yaptıkları vurgularla tarihi sevdirirler.

Powerpuff Girls Anime Çizgi Filmi


Powerpuff Girls'in kendisine has görünümleri vardır. Bu farklar onları diğerlerinden farklı kılar. Küçük bedenleri üzerindeki büyük kafaları ve kocaman gözleriyle çok sevimli görünen kahramanlarımız kızdığında ise tam bir canavara dönüşebilir.

Büyük küçük herkesin izleyebileceği bir çizgi filmdir Powerpuff Girls.

0 yorum:

Yorum Gönder

Bu Blogda Ara

Recent Posts

Çizgi Film izle Ben 10 Seyret Anime Filmler Çocuk Cartoon Network Çizgi Filmleri Çocuk Filmleri Casper Çizgi Film izle Küçük Bebek Filmleri Buz Devri izle
Adsense
Adsense